[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
المقادير
تلاتة أرباع الكيلو
جمبري مقشر
نصف كيلو سبيط (كليمارى) مقطع شرايح
ملعقتين زيت زيتون
5 أسنان توم مقطع
معلقتين توم مفري
قرنين فلفل أحمر حامي
قرنين فلفل أخضر رومي
حزمتين كسبرة خضراء
2 طماطم مقطعة
معلقتين صلصة
بشر ليمونة
ملح، فلفل زيت زيتون
نحضر تلات أرباع كيلو جمبرى مقشر ونصف
كيلو سبيط ( كليماري) مقطع شرائح ونحط ملعقتين زيت زيتون ومعهم رأس توم
مقطع وفلفل أحمر حامي ونشوحهم في طاسة تيفال مع رشتين فلفل أسمر كويسين
وملح.
.1
في طاسة تانية نضع ملعقتين زيت زيتون
ونضع ملعقتين من الثوم المفري وفلفلتين رومى أخضر مقطعة مكعبات وبصلة مفرية
والطماطم المقطعة مكعبات وملعقتين صلصة وبشر ليمونة كبيرة (ونراعى الترتيب
السابق) ... ونقلب شوية وبعدين نحط حزمتين كسبرة خضراء مفرية في الآخر
خالص.
.2
نجيب الطاجن ونحط نصف التخديعة السابقة
وبعدين نصب الجمبرى بالسبيط ونكمل على الوش بباقى الخلطة وندخله الفرن فترة
مش كبيرة بقدر ربع ساعة لحد ما يتشرب
...وبالهناء والشفاء،،،
الأربعاء أغسطس 31, 2011 7:28 pm من طرف ggila11
» انا جديدة رحبوا بية
الأربعاء أغسطس 31, 2011 7:17 pm من طرف ggila11
» اجمل فساتين زفاف
الأربعاء أغسطس 31, 2011 7:16 pm من طرف ggila11
» ممكن ترحيب يا بنوتات
الأربعاء أغسطس 31, 2011 4:29 pm من طرف ggila11
» لمين بتهدي 3 وردات
الأربعاء أغسطس 31, 2011 4:22 pm من طرف ggila11
» نكتة 1
الأربعاء أغسطس 31, 2011 3:56 pm من طرف سارونه
» نكتة6
الثلاثاء أغسطس 30, 2011 5:45 pm من طرف ggila11
» فوائد قرائة سورة البقرة بشكل يومي ومفعولها العجيب مع قصص واقعية
الخميس أغسطس 25, 2011 6:01 pm من طرف ggila11
» العناية بالبشرة الجافة
الخميس أغسطس 25, 2011 5:54 pm من طرف ggila11